Beskyttelse af dine personlige oplysninger

     
     
  Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvordan idate.dk bruger og beskytter de oplysninger, du afgiver når du bruger denne hjemmeside.

idate.dk er forpligtet til at sikre, at dit privatliv er beskyttet. Skal vi bede dig om at give visse oplysninger, som du kan identificeres på, når du bruger denne hjemmeside, så kan du være sikker på, at det kun vil blive brugt i overensstemmelse med denne fortrolighedserklæring.

Når du registrerer dig som medlem og opretter en profil er visse oplysninger påkrævet. Dette omfatter personligt identificerbare oplysninger, såsom din email-adresse. Denne information er lagret på vores systemer, men ingen personligt identificerbare oplysninger vises i din offentlige profil eller indgår i enhver kommunikation mellem medlemmer via sitet. Det er vigtigt, at du gemmer din adgangskode sikkert, for at forhindre uautoriseret adgang til dine personlige oplysninger.

Du kan frit opdatere alle dine personlige oplysninger, herunder email-adresse, og alle profil detaljer. Vi opfordrer dig til at holde dine oplysninger opdateret.

Du kan slette din profil, når som helst du måtte ønske det. Bemærk, at dette permanent sletter alle dine oplysninger. Ingen data vil blive gemt på vores systemer.

Vi vil ikke levere et medlems oplysninger til et andet medlem, du behøver ikke engang at spørge os.

Vi vil ikke sælge, udleje eller give dine oplysninger til nogen tredjepart. Vi videregiver kun dine oplysninger, hvis vi er juridisk forpligtet til det.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider af interesse. Men når du har brugt disse links til at forlade vores site, bør du bemærke, at vi ikke har nogen kontrol over andre hjemmesider. Derfor kan vi ikke være ansvarlige for databeskyttelse og privatlivets fred af oplysninger, som du evt. giver andre steder, og dette er derfor ikke omfattet af denne fortrolighedserklæring.

Vi er forpligtet til at sikre dine oplysninger. For at forhindre uautoriseret adgang eller offentliggørelse, har vi indført passende fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer til at beskytte og sikre de oplysninger, vi indsamler online. idate.dk kan ændre denne politik fra tid til anden ved at opdatere denne side. Du bør tjekke denne en gang imellem for at sikre, at du er tilfreds med eventuelle ændringer.

Denne politik er effektiv fra den 01-08-2014.

idate.dk
P.O.Boks 32
9690 Fjerritslev
Email: info@idate.dk